Itse-Käsitehtyjä Ympäristökestäviä Tuotteita

------- VALMISTETTU HELSINGISSÄ, SUOMESSA  -------
Näytä Kaikki Saippuat Näytä Kaikki Vaunuverhot

Meidän Tarinamme

Kun tyttöni oli vauva, hänen ihonsa oli sydänsärkevässä kunnossa. Nähtyään monet lääkärit, hänet lähetettiin ihotautien erikoislääkäreille, jotka diagnosoivat sen vaikeaksi ekseemaksi. He määräsivät tuotteita, kuten kortisonivoidetta, hoitavia voiteita, saippuaa ja kosteusvoiteita. Kaikki nämä pienelle vauvalle ja hänen ihonsa oli hädin tuskin kunnossa!

Ajattelin, että minun pitäisi kokeilla mennä luonnollisesti. Klisee, tiedän. Rehellisesti sanottuna, olin skeptinen, mutta minun piti kokeilla. Olen niin iloinen, että kokeilin! Otin yhteyttä serkkuuni Libanonissa, joka on valmistanut ja myynyt luonnonkosmetiikkaa jo vuosikymmenen ajan. Hän lähetti minulle saippuaa ja balsamia Suomeen. Kun aloin käyttää niitä tytölläni, niin hänen ihonsa kirkastui ja tuli terveeksi! Ihmeellistä, eikö olekin? Kuinka niin?! No, se johtuu siitä, että ne eivät ole synteettisiä.

Tämä kokemus on opettanut minut olemaan varovainen kaikenlaisten etikettien tai väitteiden suhteen, olivatpa ne kaupallisia vai ei, kosmeettisia vai ei. Ainesosat ovat siellä. Ainoa mitä meidän on tehtävä, on lukea ne.

Aluksi aloin tehdä kosmetiikkaa perheelle ja ystäville, jotka lopulta kannustivat minua aloittamaan myynnin. No, maailma ansaitsee myös tämän ylellisyyden.

Joten tämä on tarinamme ja miten matkamme alkoi. Olen niin kiitollinen, että löysin sen ja rakastan sitä.

Nauti matkastasi.